top of page

Hvorfor en Hjemmeside ?


Fordi jeg har lyst til å lage en ....

 

Du har sikkert funnet denne siden via vår gruppe på facebook.

 

Siden yrkessjaforen.no opprinnelig var en hjemmeside har jeg lenge hatt en del tanker om å sette opp igjen en side , men tid -sted og muligheter har ikke vert tilstede .

Ting tar tid , men ideer over tid er gøy å få frem igjen og resultatet kommer plutselig .

Jeg vil og forsøke skape siden både mobilvennlig og brukervennlig som mulig på alle platåer og noe må læres på nytt , noe må hentes igjen fra glemselen ..


Er jo tross allt bare en lastebilsjafør ;)
 

Hva er Yrkesjaforen.no ?

 i  2006 Startet man en gruppe på det i dag nedlagte nettstedet Nettby.no som fikk navnet Nettby Truck Stop , rett og slett en chat/prategruppe for sjafører og andre som hadde interesse for lastebiler- busstransport og annet som hadde med transport å gjøre og det ble en populær og aktiv gruppe .

Undertegnede begynte 2008 å designe og forsøke utvikle et eget nettsted med navnet yrkessjaforen.no men det ble ingen videre suksess fordi vi mennesker er enkle å liker å ha ting samlet . Lastebilchattere er også vanlig chattere som liker nettsteder med mange andre muligheter og hoppe over til noe nytt var nok ikke det enkleste - men noen av Truckstopens medlemmer ble jo med av nysjerrighet men etterhvert tok facebook over og ble stedet man samles .

 

Da var det jo naturlig å skape en gruppe på facebook med navnet yrkessjaforen.no  , fikk samlet sammen litt av mine venner jeg hadde fra min egen facebookprofil og litt "markesdføring" på diverse andre steder 

pr i dag har facebooksiden 8500 medlemmer fra nær og fjærn .

-Det finnes også en åpen egen facebok side og den kan du klikke deg ikk på her 

bottom of page